Δημητρούλιας ( '' θέλουμε καλές άμυνες και τρέξιμο '' ) Vs Μπάμπιτς ( '' θα πέσει σε τοίχο η ΑΕΚ '' ) στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας ( '' θέλουμε καλές άμυνες και τρέξιμο '' ) Vs Μπάμπιτς ( '' θα πέσει σε τοίχο η ΑΕΚ '' ) στο greekhandball.com


Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι έτοιμος για το αποψινό ματς με την Πέλιστερ.

Τι συζητά με τους συνεργάτες του και τι θα ήθελε  να πεί στους παίκτες του ;

Ας...υποθέσουμε ότι μπορούμε να...μαντέψουμε...

'' Είναι σκληρή ομάδα στην άμυνα η Πέλιστερ, με πολύ έμπειρο και ικανό τερματοφύλακα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις πολλές επαφές στο κέντρο της άμυνας τους και να έχουμε ταχύτητα τόσο στα πόδια όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας. Θέλουμε πολύ να τρέξουμε σήμερα και να βρούμε έναν ικανοποιητικό αριθμό τερμάτων μέσα από αυτή την λογική. Ομως, για να τρέξουμε όπως πρέπει, θέλουμε καλές άμυνες...''.

Η ΑΕΚ έχει έτοιμες και τις δύο αμυντικές εκδοχές της, για ένα ματς στο οποίο η τακτική θα έχει πρωτεύουσα σημασία.

Ο Κροάτης προπονητής της Πέλιστερ ( που είναι στη Χαλκίδα από το βράδυ της Δευτέρας, προερχόμενη από νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο, με 33-18 επί της Μέταλουργκ ) , Ζέλικο Μπάμπιτς,  άνοιξε την καρδιά του στην τηλεόραση της Β.Μακεδονίας, όπου είπε : 

'' Η ΑΕΚ έδειξε από την αρχή της διοργάνωσης ότι είναι μία σπουδαία ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη και εξαιρετική στην αντεπίθεση. Κέρδισαν εύκολα στο πρώτο ματς και στο δεύτερο ξάφνιασαν όλη την Ευρώπη με την νίκη στη Νιμ. Η ΑΕΚ είναι μία σταθερή ομάδα, που λάμπει και αξίζει σεβασμό. Εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι και να νιώσουμε την ομάδα της ΑΕΚ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, περιμένω με ανυπομονησία το ματς και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε καλή άμυνα, θα τρέξουμε και στις δύο κατευθύνσεις και σίγουρα η ΑΕΚ θα συναντήσει έναν δυνατό τοίχο ''. 

Nίκος Δελαγραμμάτικας 

No comments