Τα παιδιά από την Πάτρα χόρεψαν στο Λουτράκι, όπου ο Ποσειδώνας ήταν off... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα παιδιά από την Πάτρα χόρεψαν στο Λουτράκι, όπου ο Ποσειδώνας ήταν off...

 



'' Τα παιδιά από την Πάτρα ''  μίλησαν στο πιο κρίσιμο σημείο και έφθασαν, δίκαια, στη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας  νίκη στο Λουτράκι επί του Ποσειδώνα με 35-28. 

Η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας, είχε τον έλεγχο του αγώνα και ξεπέρασε κάθε αντίδραση του Ποσειδώνα που έμοιαζε '' σα να μην μπήκε ποτέ στο παιχνίδι '' ενώ ήταν ιδιαίτερα ευάλωτο αμυντικά. 

Ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Αλέξανδρος Μπεκιάρης ήταν ο MVP του αγώνα που σε καίρια σημεία '' κατέβασε  ρολά '' ενώ αντίθετα ο Ποσειδώνας δεν πήρε βοήθεια, αυτή την φορά, από τους γκολκίπερ του.

Οι έμπειροι Ρουμελιώτης και Χατζηκωνσταντίνου πάσχισαν για τον Ποσειδώνα, αλλά, η συμβολή τους στο σκοράρισμα με 13 τέρματα, δεν ήταν αρκετή.

Ομοιογενής και ισορροπημένη παρουσία από τη Ακαδημία, με τον προπονητή της Γιάννη Παπαγιαννόπουλο να μας δηλώνει : ''  Συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Ολη την βδομάδα δουλέψαμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και ποια πρέπει να είναι η αντίδραση μας σε κάθε σημείο του αγώνα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, προχωράμε, έχουμε 4 τελικούς ''.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αλλοι παίζουν το όνομα τους, άλλοι ρισκάρουν τα πόδια τους, άλλοι ταλαιπωρούνται. Παρακαλούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για περισσότερη σοβαρότητα. Αν βάζαμε τα γκολ του Ποσειδώνα, όπως ήταν στο φύλλο αγώνα, θα ξευτιλιζόμασταν και θα γελούσε ο κόσμος. Οπως ο φίλος που του χρέωσαν 7 γκολ και όχι μόνο δεν έβαλε κανένα, αλλά, δεν έπαιξε κιόλας...Αλλά, επειδή, εμπειρικά βρήκαμε παραδοξολογίες και μιλήσαμε με το Λουτράκι, δε σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε τις...χαρτορίχτρες  κάθε φορά, με τόσες γκάφες σε καταμέτρηση γκολ, κάθε αγωνιστική, σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα. Ελεος πλέον, δεν είναι πυρηνική φυσική η Γραμματεία, αρκεί να προσέχεις τον αγώνα ! Γιατί, το φύλλο αγώνα είναι ισχυρό και άντε μετά να αποδείξεις ότι κάτι έχει γίνει αλλιώς....

Τα πεντάλεπτα :   2-1, 6-4, 7-9, 10-13, 13-15, 14-17  ( ημίχρονο ), 17-18, 19-20, 20-23, 24-29, 26-32, 28-35.

Διαιτητές : Τόλιος-Σκλαβενίτης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ :  Αικατερίνης 5, Δ.Φίλης, Τυφτικίδης 4, Καραβάς, Χαραλαμπάκης, Δώδας, Τσίελος, Χατούπης, Ν.Χατζηκωνσταντίνου 2, Α.Χατζηκωνσταντίνου 7, Παλαιολόγος , Ρουμελιώτης 6, Βασιλειάδης 4, Πολυχρονάτος , Κ.Φίλης , Μπαλασινός. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ : Πάντος 4, Τρίγγος, Χ.Παπαγιαννόπουλος 5, Γεωργίου 6, Παπαδημητρόπουλος, Ρουσσόπουλος 3, Παπακωστόπουλος, Τόμοβιτς 6, Τσάμης, Σμυρνιώτης, Γιαννόπουλος, Μπεκιάρης, Ευθυμίου, Αγγελακόπουλος, Κολλύρης 5, Α.Παπαγιαννόπουλος 6.

No comments