Επιβλητική εμφάνιση της Ηλιούπολης στις Σιταποθήκες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβλητική εμφάνιση της Ηλιούπολης στις Σιταποθήκες !

 


Ο ΑΣ Ηλιούπολης, με πολύ καλή εμφάνιση, πέρασε από τις Σιταποθήκες, όπου κέρδισε τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με 31-15, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών. 

Εντυπωσιακή παρουσία από την ομάδα του Γιώργου Ζαχαράκη, που ήταν από την αρχή έως το τέλος η καλύτερη ομάδα στη συνάντηση.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Κερατσινίου Εφη Κυριακίδου  είπε για το greekhandball.com : '' Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Ηλιούπολης για τη νίκη τους. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνιδι, άγχος και απειρία πρωταγωνίστησαν. Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός αλλά είμαστε ομάδα που δουλεύει με συνέπεια, οπότε σύντομα θα βρούμε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη του, είναι ο 8ος παίκτης της ομάδας μας και μας δίνει δύναμη ''.

Διαιτητές : Λεφάκης-Δαμασκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ :  Χριστοδούλου 1, Κωστοπούλου, Καπλανίδου 4, Μιχαηλίδη, Πρέκα 1, Τρίκουλη, Μόσχου 2, Σιμητέλου 1, Σιδηροπούλου 5, Ποτηροπούλου 1, Πρόβολη, Π.Τρίκορη, Νιάρχου, Ι.Τρίκορη. 

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : Σιώρη, Χατζηλιάδου, Φοινικοπούλου 6, Λουρίδα 3, Χούτου 5, Ποδηματά 3, Αμπατζή 1, Υφαντή 1, Πανταζή, Παπανδρέου, Καραγρηγορίου, Ρήγα 5, Μαρούλη, Παπαγιαννοπούλου 7. 

No comments