Γρηγοράκης: «Δεν καταφέραμε να μειώσουμε τα λάθη μας, αλλά σε ορισμένα σημεία ήμασταν ανταγωνιστικοί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Δεν καταφέραμε να μειώσουμε τα λάθη μας, αλλά σε ορισμένα σημεία ήμασταν ανταγωνιστικοί»


Το παιχνίδι (20-39) του Άρη Νίκαιας απέναντι στην ΑΕΚ δεν χρίζει κριτικής, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, τόνισε στο greekhandball.com o προπονητής των σημερινών γηπεδούχων, Γιάννης Γρηγοράκης, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι ο Άρης παρουσιάστηκε σε ορισμένα σημεία του ματς ανταγωνιστικός.

Δήλωσε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και να τής ευχηθώ καλή τύχη στον ευρωπαϊκό αγώνα της Τρίτης. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μακάρι να έχει ακόμα μία επιτυχία. 

Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και βρίσκονται βεβαίως σε διαφορετικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στον ρυθμό της ΑΕΚ και σε κάποια σημεία του παιχνιδιού καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να μειώσουμε τα λάθη μας, αλλά καταφέραμε, από την άλλη, να έχουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Από Δευτέρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Δούκα».

No comments