Δημητρούλιας: «Μ' αρέσει ότι η ΑΕΚ είναι η ''Σταχτοπούτα'' στο EHF European League» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Μ' αρέσει ότι η ΑΕΚ είναι η ''Σταχτοπούτα'' στο EHF European League»


Μεγάλο κίνητρο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Europan League έχει η ΑΕΚ, τόνισε στο greekhandball.com ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας (20-39). 

Ανέφερε: «Η στοχοπροσήλωσή μας είναι στα ευρωπαϊκά ματς και θέλουμε να είμαστε σοβαροί στα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Σήμερα, ανεξάρτητα από τις απουσίες του αντιπάλου, πραγματοποιήσαμε σοβαρή εμφάνιση, πήραμε τους δύο βαθμούς και ολοκληρώσαμε την αναμέτρηση υγιείς.

Είμαστε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Τρίτης, είμαι ευχαριστημένος για την προετοιμασία μας γι' αυτό και για το επίπεδο συγκέντρωσης και πνευματικής προετοιμασίας των αθλητών σχετικά με το τι μας περιμένει. 

Θα πάμε στην Χαλκίδα την Δευτέρα για προπόνηση, θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και την Τρίτη θα πάμε ξανά. 

Περιμένω πως το ματς απέναντι στην Γιούροφαρμ Πέλιστερ θα είναι πάρα πολύ έντονο. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο. Η νίκη θα δώσει και στις δύο ομάδες πολλές πιθανότητες πρόκρισης, έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα ο όμιλος. Μ' αρέσει ότι η ΑΕΚ είναι η ''Σταχτοπούτα''. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι εντελώς ξεχωριστά και αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη».

No comments