Νίκη για την Αξιούπολη απέναντι στο Πανόραμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για την Αξιούπολη απέναντι στο Πανόραμα

 



Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης νίκησε εντός έδρας το Πανόραμα με 24-23 σε αγώνα για το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΧΘ.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 5 τέρματα στην επανάληψη, ωστόσο, αντέδρασαν και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη έως το τέλος.

Στο 59.30'', με το σκορ στο 24-23, η Αξιούπολη έχασε πέναλτυ, όμως, το Πανόραμα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με αποτελεσματικότητα την τελευταία επίθεση του και έτσι υποχρεώθηκε σε ήττα.

Τα πεντάλεπτα :3-2, 5-4, 8-5, 9-6, 9-8, 10-11 ( ημίχρονο ), 13-12, 16-14, 19-18, 21-19, 24-21, 24-23.

Διαιτητές : Θεοδοσίου-Παπούλιας

Στο 12.49''  απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Ηγουμενίδης του Πανοράματος και τον ακολούθησε στο 52.43'' ο συμπαίκτης του Β.Κοντούλης. Και οι δύο για επικίνδυνο παιχνίδι.

Οπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, το παιχνίδι διεκόπη '' για δύο λεπτά, λόγω έντασης των φιλάθλων των δύο ομάδων '' στο 47'  και ''συνεχίσθηκε κανονικά ''. 

Σημείωση  : Επειδή συνέπεσε, συγκυριακά, να διαβάσουμε στο διαδίκτυο ορισμένα παράπονα και σχόλια, εμείς δεν πρόκειται, όπως και δεν το έχουμε πράξει ποτέ, να αναπαράξουμε οτιδήποτε αυτού του περιεχομένου, εάν δεν έχουμε επίσημη και ενυπόγραφη ενημέρωση. Προσπαθούμε να καλύψουμε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες χάντμπολ, σε κάθε επίπεδο. Με την στοιχειώδη, έστω, ενημέρωση, καθώς, προφανώς, είναι αδύνατο να είμαστε παντού ή να αρκεσθούμε σε μονόπλευρη ή αποσπασματική πληροφόρηση. Υπάρχει, φυσικά και η άλλη λύση, για όσους στεναχωριούνται ή αισθάνονται αδικημένοι, προκειμένου να μη χαλάμε τις καρδιές μας. Να επιστρέψει η πληροφόρηση στο χάντμπολ εκεί όπου ήταν προτού εμφανισθεί με το νέο προφίλ του, το greekhandball.com . Και αυτό γίνεται και πάλι, φυσικά, φίλοι με όλους θα είμαστε. Καλή καρδιά και καλή εβδομάδα !       

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέλλιος , Καρακασίδης , Ιωαννίδης , Αθανασιάδης ,Κουκλίδης , Κουρούπης Δ. , Κουρούπης Λ. 5 ,Κέφαλος  7, Τουλκερίδης 5 , Καραγιάννης 4, Γουβιανάκης 1 , Θεοχαρίδης Δ. 2 , Θεοχαρίδης  Χ., Καισίδης , Παλαμούρας , Παπαρίδης.

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Πουγατσιάς, Ε.Γεωργιάδης, Κουκλοτίδης 7, Β.Γεωργιάδης 3, Τόλιος, Αγαθόνικος 7, Ελευθερούδης, Μήκας 1, Κυριακίδης 5, Μαδέσης, Δούρβος, Β.Κοντούλης, Κ.Κοντούλης, Ηγουμενίδης.  

No comments