Αυξημένη τηλεθέαση για το ντέρμπι, αλλά η πτήση μένει χαμηλά... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυξημένη τηλεθέαση για το ντέρμπι, αλλά η πτήση μένει χαμηλά...

 


Βελτιωμένα, σε σχέση με τις μεταδόσεις που προηγήθηκαν, ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, από την ΕΡΤ 3, αλλά και πάλι  έμειναν σε χαμηλά επίπεδα, ειδικά μάλιστα αν αναλογισθεί κανείς την εμπορικότητα των ομάδων και τον χαρακτήρα της αναμέτρησης, που ήταν η πρώτη ανάμεσα τους στο χάντμπολ μετά από 13 μήνες.

Στο γενικό κοινό, ο μέσος όρος τηλεθέασης έφθασε το 3.4% ( η καλύτερη έως τώρα επίδοση σε μετάδοση χάντμπολ από την ΕΡΤ3 σε αυτή τη σεζόν ) αλλά το ανησυχητικό είναι ότι στο νεανικό και δυναμικό κοινό ( 18-54 ), περιορίσθηκε μόλις στο 1.9 %, άρα, εκείνη την ώρα κυρίως ηλικιωμένοι ήταν στο σπίτι και παρακολουθούσαν ΕΡΤ3.

Χαρακτηριστικό, πάντως,  είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο η τηλεθέαση ήταν διπλάσια σε σχέση με το πρώτο μέρος ενώ η δραματική έκβαση του αγώνα είχε ως συνέπεια να κορυφωθεί το ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι στο 4.7% στο γενικό κοινό και 3.6% στο νεανικό-δυναμικό.

Ενδεχομένως, παίζει ρόλο και η ώρα, καθώς, φαίνεται ότι, γενικά, τα ποσοστά τηλεθέασης μεγαλώνουν μετά τις 1-1.15 μ.μ.    

Η ΕΡΤ 3, στο σύνολο της ημέρας, είχε μέση τηλεθέαση 2.3%, αλλά, τα νούμερα είναι σχετικά, όταν δεν υπάρχει αναλυτική τεκμηρίωση με τους αριθμούς τηλεθεατών και τους ανοιχτούς δέκτες τη συγκεκριμένη χρονική ζώνη, της μετάδοσης.



No comments