Ντύθηκε '' Σεβάχ '' ο Αρης Νίκαιας στο '' Μάνος Λοϊζος '' , δύσβατος ''Δρόμος'' για Σαλαμίνα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντύθηκε '' Σεβάχ '' ο Αρης Νίκαιας στο '' Μάνος Λοϊζος '' , δύσβατος ''Δρόμος'' για Σαλαμίνα...


 



 Στεριανός ο Αρης Νίκαιας, νησιωτική ομάδα η Σαλαμίνα, αλλά, ήταν ο '' Θεός του πολέμου '' που ντύθηκε '' Σεβάχ  Θαλασσινός '' , θυμίζοντας τις θαλασσογραφίες που συνέθεσε ο Μάνος Λοϊζος και στο κλειστό στη Νίκαια που φέρει το όνομα του, έπαιξε για πρώτη φορά  και πήρε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, με 29-24 επί της Σαλαμίνας.
Οχι,  δεν ήταν ''Κουταλιανός'' ( τραγούδι που μελοποιήθηκε επίσης σε σύνθεση του Μάνου Λοϊζου ) ο  Αρης Νίκαιας, αλλά, έκανε αυτά που έπρεπε, με σταθερότητα από την αρχή του αγώνα, απέναντι στη μαχητική και ανταγωνιστική Σαλαμίνα, που ωστόσο αν και ήταν κοντά στο σκορ, συνεχώς ακολουθούσε και εντέλει δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.
Ο '' Δρόμος '' όχι μόνο έχει τη δική του ιστορία, αλλά, είναι και δύσβατος έως τώρα για την Σαλαμίνα, που όμως είναι συγκροτημένη και παλεύει έως το τέλος.
Ο Ζιβούλοβιτς πρόσφερε επιπλέον λύσεις σε μία ομοιογενή ομάδα, όπου το '' εγώ '' υποτάσσεται στο '' εμείς '' ενώ για τους φιλοξενούμενους, Χαραλάμπους και Τρούλος δεν ήταν αρκετοί, αν και σημείωσαν τα 13 από τα 24 τέρματα τους.
 
Τα πεντάλεπτα : 2-2, 6-2, 7-3, 9-5, 11-8, 14-10 ( ημίχρονο ), 16-13, 17-15, 20-18, 23-19, 25-22, 29-24. 

Διαιτητές : Μερτινιάν-Σκλαβενίτης

ΑΡΗΣ Ν. : Τζανακάκης, Σαμαράς, Ταουσάνης 4 , Βλάχος 3, Γ. Μελετάκος 4 , Δ. Μελετάκος 6 , Τζάνος, Τζώρτζης , Τόμσον, Χουρσουντιάν 3 , Τζουβάρας 2, Βελαώρας, Τσανίνος 1, Τσαμούρης, Θ. Αλωπούδης 1, Ζιβούλοβιτς 5.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπακαούκας, Κουτσόπουλος 2, Πετράκος , Τσαρπαλής, Κόρρος, Χιώτης, Τρούλος 5, Τσομπανίδης 3, Πασλής, Βασιλόπουλος , Φίλης, Σκυφτός 1, Χαραλάμπους 8, Δίπλαρος 1 , Γεωργακόπουλος 4 , Παπαδόπουλος.

No comments