Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την Γερμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την ΓερμανίαΑύριο το πρωί (08:15) αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της Εθνικής Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί αρχικά στην Φρανκφούρτη και από εκεί οδικώς (200 χλμ) στην πόλη Τρίερ, όπου την Πέμπτη (07/10, 21:15) θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2022. O αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το CosmoteSport 7 ΗD.

Στην αποστολή μετέχουν ο συντονιστής Εθνικών ομάδων Γυναικών Χρήστος Τζουβάρας, οι προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης, Δημήτρης Μασλαρινός, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, ο φροντιστής Παύλος Καλαβάζης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου και οι παρακάτω 16 αθλήτριες:

Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Βασιλειάδου (Ελμπεχέχεν- Γερμανία), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, Στουγιαννίδου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Αργυροπούλου, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Ζηνωνίδου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ζενέλι (Honda Πανόραμα), Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).

No comments