Βακάλης: «Δουλεύουμε πολύ στο ''χτίσιμο'' νοοτροπίας πρωταθλητισμού και στην εξέλιξη των χαρακτήρων, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βακάλης: «Δουλεύουμε πολύ στο ''χτίσιμο'' νοοτροπίας πρωταθλητισμού και στην εξέλιξη των χαρακτήρων, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Την μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας της Πυλαίας ανέλυσε στο greekhandball.com ο προπονητής του συνόλου, Γιώργος Βακάλης, ο οποίος τόνισε πως η βαθμολογική συγκομιδή είναι αναμενόμενη και πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών του. Επεσήμανε πως η Πυλαία αποτελείται από Ελληνίδες και νεαρές παίκτριες, υπογράμμισε ότι η διοίκηση είναι στο πλευρό της ομάδας σε ό,τι χρειαστεί και πρόσθεσε πως οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν στο ''χτίσιμο'' νοοτροπίας πρωταθλητισμού και στην εξέλιξη των χαρακτήρων, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Μετά από την έναρξη του πρωταθλήματος διανύουμε ήδη την πρώτη διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στους συντελεστές της οποίας θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στους προσεχείς αγώνες.

Σχετικά μ' εμάς είναι ακόμα νωρίς, είμαστε μια νέα ομάδα με εντελώς καινούργιο τρόπο σκέψης για την συντριπτική πλειοψηφία των αθλητριών. Το χάντμπολ σκοπού και η δημιουργία ομάδας σε πρότυπα πρωταθλητισμού είναι και αυτό κάτι νέο για τις αθλήτριες, αλλά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι… 

Αποφασίσαμε να διατηρήσουμε ένα αμιγώς ελληνικό σύνολο φέτος και δουλεύουμε πολύ και σχολαστικά πάνω σε αυτό και μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την νέα προσπάθεια στον βασικό μας κορμό έχουμε αθλήτριες που ακόμα πηγαίνουν σχολείο (!) με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Δίπλα σ' εμένα και τους συνεργάτες μου είναι καθημερινά η διοίκηση μέσω του ίδιου του Προέδρου κυρίου Μπαμπαράτσα και του Αντιπροέδρου κυρίου Αμπατζίδη όσο και από την πολύπλευρη και πολύ σημαντική βοήθεια του εφόρου του τμήματος κυρίου Τσιγαρίδα. 

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για εμάς μπορώ να πω ότι είναι λογικά από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής. Γενικότερα, η δική μου φιλοσοφία είναι να θέτουμε βραχυπρόσθεσμους στόχους και κατακτώντας τους αυτομάτως να θέτουμε νέους. Δουλεύουμε πολύ από την αρχή στο χτίσιμο νοοτροπίας πρωταθλητισμού με σκοπό την διαρκή εξέλιξη του παιχνιδιού μας και την ανάπτυξη των χαρακτήρων μας, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η διακοπή μας βρίσκει με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού με αρκετά video sessions με σκοπό να βελτιώσουμε λάθη μας, αλλά και να εμπλουτίσουμε και άλλο το παιχνίδι μας. Πάντα οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για έξτρα δουλειά και αυτό θα κάνουμε και εμείς. 

Ανυπομονούμε για την επανέναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών μας, αλλά και για την πρώτη μας ιστορική εμφάνιση στα ευρωπαϊκά κύπελλα στις 23 και 24/10 στην Σμύρνη».

No comments