Ανανιάδης: «Έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς στην έδρα μας - Η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανιάδης: «Έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς στην έδρα μας - Η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά»



Η Πυλαία γνώρισε την ήττα με 27-30 στην τελευταία αγωνιστική της Handball Premier, με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας και ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Μπάμπης Ανανιάδης, μίλησε στο greekhandball.com σχετικά με την αναμέτρηση.

Ανέφερε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο Πρωτάθλημα, μετά και από την ήττα από τον Αερωπό Έδεσσας, έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα μας, αλλά και τον ένα βαθμό έτσι όπως χάθηκε μέσα στην Νάουσα. Είχαμε αρκετά προβλήματα με ιώσεις παικτών μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν κάποιους. 

Όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να πιέσουμε από νωρίς την ομάδα της Έδεσσας, δυστυχώς δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει, χάσαμε ουσιαστικά στο σετ παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε σε τακτικό κομμάτι, αλλά και σε πνευματικό. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας εναντίον του Φιλίππου Βέροιας, στο οποίο όπως προανέφερα πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα για να μπορέσουμε να φύγουμε με τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας».

Σημειώνεται, ακόμα, πως ο Μπάτζιος έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου (γόνατο) και συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δράσης.

No comments