'' Οι γκολκίπερ θα κρίνουν τα ματς ΑΕΚ και Γιούροφαρμ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Οι γκολκίπερ θα κρίνουν τα ματς ΑΕΚ και Γιούροφαρμ ''

 


Ο 42χρονος Βίκτορ Γκιγκόφ, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από την Β.Μακεδονία, γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο την Γιούροφαρμ Πέλιστερ, ομάδα της πατρίδας του, αλλά βεβαίως και την ΑΕΚ.

ΑΕΚ και Γιούροφαρμ κληρώθηκαν στον ίδιο Ομιλο στο EHF European League και ο Γκιγκόφ, ερωτηθείς από το greekhandball.com , είπε :

'' Ξέρουμε ότι σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι ομάδες είναι έμπειρες και γεμάτες από ποιότητα. Ο Ομιλος της ΑΕΚ και της Γιούροφαρμ Πέλιστερ, αποτελείται σε έναν βαθμό από ομάδες που είναι σε παρόμοιο επίπεδο και αυτό μπορεί μόνο να βοηθήσει, μεγαλώνοντας την ποιότητα των αγώνων που θα γίνουν. Στα τελευταία χρόνια, ΑΕΚ και Γιούροφαρμ επένδυσαν σε πολύ καλούς παίκτες. Κατά την άποψη μου, η Γιούροφαρμ έχει σημαντικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κυριαρχήσουν στη ροή του αγώνα, όπως είναι ο αρχηγός Πέριτς, ο Στίπε Μαντάλινιτς και ο τερματοφύλακας Μάρτον Ζέκελι. Πιστεύω ότι οι τερματοφύλακες ΑΕΚ και Γιούροφαρμ θα κρίνουν ποιά ομάδα θα νικήσει στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Στο γκρουπ, δίνω αβαντάζ στην γαλλική Νιμ και περιμένω πολλά αμφίρροπα και δυνατά ματς ''. 

No comments