Γεωργιάδης: «Η Δράμα έχει το προβάδισμα στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια» - Μάνθος: «Επικεντρωνόμαστε στο ματς του Σαββάτου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: «Η Δράμα έχει το προβάδισμα στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια» - Μάνθος: «Επικεντρωνόμαστε στο ματς του Σαββάτου»


Βελτίωση στην επίθεση, παρά τα 33 τέρματα (33-20), που σημείωσε σήμερα απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, χρειάζεται ο Διομήδης Άργους, τόνισε στο greekhandball.com ο τεχνικός των «Λύκων», Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος επεσήμανε ακόμα πως η Δράμα έχει το προβάδισμα στα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Ανέφερε: «Κάναμε καλό παιχνίδι, δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στον Ιωνικό να σκεφτεί την νίκη. Είναι νίκη ψυχολογίας που χρειαζόμαστε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ωστόσο, πολλά σημεία του παιχνιδιού μας επιδέχονται βελτίωσης. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Συγκεκριμένα, απαιτείται να βελτιωθούμε στην επίθεση, παρά τα 33 γκολ που σημειώσαμε σήμερα. Η άμυνά μας λειτούργησε καλά, ήμασταν καλοί στον αιφνιδιασμό και είχαμε ενέργεια. 

Τα δύο ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω σκεφτεί αν θα ήταν καλύτερο να παίζαμε με ξένη ομάδα. Απέναντί μας έχουμε μία ελληνική ομάδα που έχει κάνει πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει πλεονέκτημα, γιατί έχει βάσεις από πέρυσι και γιατί το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα της». 

Από την άλλη, ο αθλητής του Διομήδη, Βασίλης Μάνθος, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ξεκινήσαμε το ματς πολύ δυναμικά σε άμυνα και επίθεση και πήραμε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 8 γκολ. Στο δεύτερο δεν χάσαμε καθόλου το ρυθμό μας και έτσι ήρθε η νίκη. Ήμασταν δουλεμένοι και προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι του Πρωταθλήματος, γιατί θέλαμε τους δύο βαθμούς, αλλά τελείωσε τώρα. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Δράμα και εκεί επικεντρωνόμαστε».

No comments