Η μυθική Βάσω οδήγησε την Αρτα σε νίκη στα Γιαννιτσά, με 11άρι της κλάσης της... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η μυθική Βάσω οδήγησε την Αρτα σε νίκη στα Γιαννιτσά, με 11άρι της κλάσης της...


Τι να πρωτοπεί κανείς για την Βάσω Σκάρα, στην οποία αξίζει υπόκλιση...

Προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της πόλης και της καρδιάς της, την Αναγέννηση Αρτας, αν και έκλεισε το 48ο έτος ζωής της στις 4 Μαίου, παραμένει ενεργή και μάλιστα οδήγησε στη νίκη το συγκρότημα της Ηπείρου σκοράροντας 11 φορές στα Γιαννιτσά, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο.

Η Σκάρα είναι φέτος στην 34η σεζόν της στην Αρτα και έχει κερδίσει όχι μόνο τίτλους αλλά και την καθολική αναγνώριση ενώ βραβεύθηκε για την προσφορά της και από τον ΠΣΑΤ.

Μία μεγάλη κυρία του χάντμπολ στην Ελλάδα, που τιμά την ιστορία και το όνομα της.

Μία μυθική φυσιογνωμία η οποία έχει σηκώσει 12 Πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα  με την Αρτα...

«Από την στιγμή που βλέπω τον εαυτό μου να αποδίδει αυτά που μπορεί και το κορμί μου να αντέχει σε αυτούς τους ρυθμούς, δεν το σκέφτομαι. Παίρνω ζωή από το χάντμπολ: βλέπω τα νέα παιδιά και παίρνω δύναμη από αυτά. Νιώθω ότι είμαι ακόμα 15!». Αυτά είχε πεί στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Μακεδονία πριν από 2 χρόνια.

Στα 41 της έκανε επέμβαση χιαστών συνδέσμων.

Και όμως, έχει κότσια, προσωπικότητα, κλάση.

Πολλά μπράβο της αξίζουν....

Η νίκη της Αναγέννησης Αρτας, με 29-25, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Σκάρα που πρωταγωνίστησε στην επιτυχία σε βάρος του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών ο οποίος παρουσίασε 13 αθλήτριες στο τεραίν, τις 7 που έμειναν από τον περσινό κορμό ( αποφεύχθηκαν εντέλει οι διαρροές που είχαν αναγγελθεί στις συμπαίκτριες τους...) μαζί με Κορασίδες.

Η Αρτα είχε 10 αθλήτριες, υπερείχε σε πείρα και έφθασε στη νίκη καθώς διαχειρίσθηκε καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα στο τελευταίο τέταρτο.

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 5-3, 7-7, 9-7, 12-12, 13-13 ( ημίχρονο ), 15-16, 17-19, 21-22, 22-24, 24-27, 25-29.

Διαιτητές : Νικολαϊδης-Τομίδης. 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ( Νιζαμίδης ) : Γαζή, Παρασκευαϊδου, Τομίδου 1, Αναστασίου 4, Πέγιου 5, Τρελοπούλου, Πλιόγκα 6, Πιπιλακίδου 1, Πυριτίδου, Πατσάνη 5, Αναστασιάδου, Ιωαννίδου 3, Χειμώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ( Τσέλιος ) : Σκάρα 11, Μπαλάφα 6, Καλοϊδη 5, Θεοδοσοπούλου, Μάστακα 5, Σαϊντοβα, Σπυριδοπούλου, Παπακοσμά 1, Ζούμπου, Καραμήτσου 1.

No comments