Ολα καλά με Κεδέρη, είναι σπίτι, γυρνά σε 8 μήνες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα καλά με Κεδέρη, είναι σπίτι, γυρνά σε 8 μήνες


Ο Χρήστος Κεδέρης πήρε εξιτήριο από την Ευρωκλινική όπου χειρουργήθηκε με επιτυχία για την αποκάτασταση της ολικής ρήξης που υπέστη στο χιαστό σύνδεσμο και πλέον είναι σπίτι του, σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, μετρώντας ήδη αντίστροφα για την επάνοδο του στην ενεργό δράση, φυσικά, με τις αναγκαίες συνθήκες ετοιμότητας και ασφάλειας.

'' Πήγαν όλα πολύ καλά, έχει καλή ψυχολογία πλέον, είμαστε όλοι δίπλα του και θα γυρίσει σε 8 μήνες καλύτερος από ότι ήταν προτού χτυπήσει '' είπε στο greekhandball.com ο Διευθυντής της Ευρωκλινικής, ορθοπεδικός Γιώργος Κελάλης, ο οποίος  χειρούργησε τον Κεδέρη ( στη φωτο οι δύο τους ).

'' Στα αθλήματα επαφής με απαιτήσεις όπως αυτές που υπάρχουν σήμερα, ένας αθλητής σαν τον Χρήστο, με τα τρεξίματα του, θα πρέπει να γυρίσει σε 8 μήνες, καθώς οφείλουμε να τον προστατεύσουμε, ώστε να γυρίσει γερός και υγιής '' μας είπε ο κ.Κελάλης.

'' Γιατρέ θα ξαναπαίξω ; '' ήταν η αγωνιώδης ερώτηση του Κεδέρη στον γιατρό και η απάντηση που πήρε ήταν απολύτως καθησυχαστική, ωστόσο, προφανώς, περιμένει επίμονη και συστηματική δουλειά τους επόμενους μήνες τον διεθνή εξτρέμ της ΑΕΚ, ο οποίος θα ήθελε να παίξει στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά, προς το παρόν προέχει να κυλήσει ο χρόνος με την κανονική σειρά και με υπομονή.

Αναφερόμενος στη συμπαράσταση που είχε ο Κεδέρης από την οικογένεια της ΑΕΚ, ο κ.Κελάλης επεσήμανε : '' Είναι εντυπωσιακό πόσο κοντά είναι η ΑΕΚ σε όσους έχουν τραυματιστεί. Είναι μια δύσκολη στιγμή για κάθε αθλητή,  αλλά πλέον κανείς  δεν πρέπει να φοβάται ότι μια ρήξη θα του κόψει την καριέρα, αρκεί να είναι συνεπής στην αποκατάσταση. Ο  Χρήστος θα λέει μετά από καιρό ότι είχε πάθει χιαστό και τώρα είναι μια χαρά ''.

No comments