Μόγια: «Είμαστε έτοιμοι, για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μόγια: «Είμαστε έτοιμοι, για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»



Η ΑΕΚ είναι έτοιμη, ώστε να επικρατήσει εκτός έδρας του Ολυμπιακού, το Σάββατο (16/10) που ακολουθεί, επεσήμανε στο greekhandball.com ο Ιγκνάσιο Μόγια Φλορίδο, που αναδείχθηκε MVP του σημερινού (10/10) παιχνιδιού με αντίπαλο τον Δούκα (31-22).

Ανέφερε: «Ξέραμε πως έπρεπε να ξεκινήσουμε δυναμικά απέναντι στον Δούκα, ο οποίος έχει αποκτήσει καλούς παίκτες και αυτό κάναμε στα πρώτα λεπτά. ''Χτίσαμε'' διαφορά στο σκορ και στην συνέχεια κάναμε διαχείριση και χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες μας, διότι ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς αγωνιστήκαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σχετικά με τον τίτλο του MVP, είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς προέρχομαι από απουσία 3-4 μηνών και ανησυχούσα λίγο για το πώς θα επανέλθω. Όμως, πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο, για να βρεθώ στο επίπεδο που ήμουν πριν από τον τραυματισμό. 

Τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι της προσεχούς εβδομάδας. Για την ΑΕΚ, αυτό το ματς, απέναντι στον Ολυμπιακό, θα είναι το σημαντικότερο, πριν από τα Χριστούγεννα. Έτσι, θεωρώ ότι θα πρέπει πιέσουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ, για να δώσουμε τα πάντα. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι, για να νικήσουμε». 

No comments