Χωρίς Σεϊρεκίδη ο ΠΑΟΚ με Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίς Σεϊρεκίδη ο ΠΑΟΚ με Δράμα

 


Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Bianco Monte Δράμα, σε αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνισθεί δίχως τον Σεϊρεκίδη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν μπόρεσε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα ενώ και ο Καραγκιοζόπουλος ( που δεν είχε παίξει και με τον Φαίακα ) δεν είναι, ακόμα, έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος με τον συνεργάτη του Βασίλη Σκανδάλη δούλεψαν μεθοδικά και παραγωγικά με τους παίκτες της ομάδας, που είναι σε καλή κατάσταση για την αναμέτρηση με μία αντίπαλο που προέρχεται από σερί νικών.

Η γενική είσοδος θα τιμάται προς 5 ευρώ.

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Νικολαϊδης δήλωσε  στην κάμερα του AC PAOK TV:

'' Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το 100% απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι μας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό. Εχουμε αναλύσει την Δράμα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όλο το επιθετικό μας ταπεραμέντο για τους 2 βαθμούς της νίκης. Μας χαροποιεί η επιστροφή του κόσμου μας και περιμένουμε να μας δώσει την ώθηση του, ως ο όγδοος παίκτης της ομάδας μας ''.


No comments