'' Κυανόλευκη σύγκρουση '' στον ουρανό της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Κυανόλευκη σύγκρουση '' στον ουρανό της Handball Premier



 Ο Δούκας υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ. το Σάββατο 2/10 στις 17:00), στο Δαΐς, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Handball Premier.

H oμάδα των Εκπαιδευτηρίων προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 37-20 επί της Σαλαμίνας, ενώ ο Ιωνικός Ν.Φ. ηττήθηκε στην πρώτη του αναμέτρηση στο  πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΚ στην έδρα του με 36-23.

Ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας, δήλωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Μετά από δύο καλά παιχνίδια θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παρουσιάσουμε ένα ακόμα πιο βελτιωμένο πρόσωπο το Σάββατο στην έδρα μας. Ο Ιωνικός έχει δείξει τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και κόντρα στην ΑΕΚ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του, ότι είναι μια ομάδα που στηρίζεται σημαντικά στο γρήγορο ρυθμό και τις αντεπιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αίσθηση μου είναι ότι αν καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτό το δυνατό στοιχείο του αντιπάλου θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες νίκης. Βασικός μας στόχος για τη φετινή σεζόν, είναι να φέρουμε πίσω στο γήπεδο μας τους φίλους της ομάδας και να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο». 

Από την άλλη πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Αρβανίτης, είπε στο greekhandball.com  : '' Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι όπου θα δούμε πραγματικά που είμαστε, απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ο Δούκας, στο γήπεδο του, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά, εμείς θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι με τις καλύτερες αξιώσεις ''. 

No comments