Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στην Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στην Σαλαμίνα



Την Σαλαμίνα υποδέχεται αύριο (02/10, 20:00) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier, με στόχο την τρίτη επικράτηση σε ισάριθμα ματς, αφού έχουν προηγηθεί οι νίκες με 27-23 κόντρα στο Διομήδη Άργους και με 35-25 απέναντι στον Άρη Νίκαιας.  

Την αποστολή των Ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση απέναντι στους νησιώτες αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Μπάμπης Δομπρής, Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης.

Ο Mπάμπης Δομπρής δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα ματς στο οποίο εμείς στην ουσία θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν. Κάθε ματς χρησιμεύει για να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση γιατί είμαστε καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε και κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή έχω δέσει. Αισθάνομαι άνετα με όλα τα παιδιά και είμαι χαρούμενος που βοηθάω και εγώ όσο μπορώ».

No comments