Στο «τιμόνι» του Αλέξανδρου Αξιούπολης παρέμεινε ο Παπαρήγας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο «τιμόνι» του Αλέξανδρου Αξιούπολης παρέμεινε ο Παπαρήγας

Για μία ακόμη σεζόν θα συνεχίσει ο προπονητής, Ρήγας Παπαρήγας, στον Αλέξανδρο Αξιούπολης, που συμμετέχει στην Α2 Ανδρών.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα που αγαπώ και είναι κομμάτι μου και για την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ τον Δημήτρη για όλα, για την στάση του, για την κατανόησή του αλλά πάνω απ' όλα για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του. Νομίζω πως η συνέχεια της συνεργασίας ήταν όντως το καλύτερο για όλους μας και αυτό έγινε. Αποφασίσαμε για κάποιες σημαντικές αλλαγές στην περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών μας καθώς και για το ποιά τμήματα θα είναι αγωνιστικά, ενώ για το ανδρικό συμφωνήσαμε να μην προχωρήσουμε σε καμία μεταγραφή φέτος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Θα δώσουμε αρκετό χρόνο παιχνιδιού στους έφηβους αθλητές μας πλαισιώνοντάς τους με πιο έμπειρους παίκτες από το περσινό ρόστερ, φτιάχνοντας έτσι μια ομάδα όπου το 90% θα αποτελείται από Αξιουπολίτες με μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 20 χρόνια. Ο στόχος είναι ένας: η ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και εξέλιξη αυτών των παιδιών μέσω περισσότερο ανταγωνιστικών παιχνιδιών σ' ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον. Παρ' ό,τι θα έχουμε αρκετούς αθλητές που δίνουν Πανελλήνιες είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε όλες τις πιθανές λύσεις. Εύχομαι υγεία, με μια αγωνιστική χρονιά που θα έχει συνεχή ροή δίχως διακοπές, μια χρονιά γεμάτη για όλους μας».

Ο υπεύθυνος του τμήματος χειροσφαίρισης της ομάδας, Δημήτρης Κουζέλης, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον προπονητή μας, καθώς είναι ένα δικό μας παιδί που μας ξέρει και τον ξέρουμε καλά έχοντας αμοιβαία κατανόηση, σεβασμό και εμπιστοσύνη. Έγινε το καλύτερο για όλους, οπότε προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί κι ενωμένοι υλοποιώντας κατά γράμμα το πλάνο μας για την συνεχή ανάπτυξη των τμημάτων μας. Εύχομαι να είναι υγιής όλος ο κόσμος και να έχουμε μια χρονιά μέσα σε γεμάτα επιτέλους γήπεδα».

No comments