Αναγέννηση της Βέροιας 2017, με νέο προπονητή ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναγέννηση της Βέροιας 2017, με νέο προπονητή !

 


Η Βέροια 2017 άρχισε να αναπνέει ξανά...

Επιβεβαίωση του greekhandball.com σε ένα ακόμα ρεπορτάζ μας, καθώς ήδη από χθες η Βέροια 2017 ξεκίνησε προετοιμασία και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Προπονητής της Βέροιας 2017 ανέλαβε ο Κώστας Τούτσης, ο οποίος μας είπε :

'' Το πρώτιστο είναι ότι η ομάδα συνεχίζει, δεν έσβησε ! Η Βέροια 2017 κάνει μία καινούρια και διαφορετική αρχή σε σχέση με πέρσι. Ξεκινάμε από άλλη αφετηρία και πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχει ξεκινήσει η Βέροια 2017 από την ίδρυση της. Σκοπός δικός μου είναι η βελτίωση των αθλητριών και όσο γίνεται πιο γρήγορα να αποκτήσει η ομάδα μία αγωνιστική ταυτότητα. Με την πάροδο του χρόνου, σίγουρα θα βελτιώνεται ''. 

Στην πρώτη προπόνηση ήταν 9 αθλήτριες, σήμερα θα είναι  11 και έως την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ

Από την περσινή ομάδα, συνεχίζουν μόνον 3 αθλήτριες, οι Γεωργιάδου, Ανδρονικίδου, Καραμπατσάκη. 

Εχουν υπάρξει προσθήκες, παράλληλα γίνονται μετακινήσεις και ήδη η πρώτη ολοκληρωθείσα είναι αυτή της Kύπριας περιφερειακού Κωνσταντινίδου.

Το greekhandball.com έχει το πλήρες ρεπορτάζ, ωστόσο, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του Γιάννη Χασιώτη και στην ανάγκη να αποφορτισθεί, κατά το δυνατόν, ψυχολογικά η οικογένεια του, παρακολουθεί με απόλυτη διακριτικότητα τις εξελίξεις και τις διαδικασίες μετάβασης σε άλλο διοικητικό καθεστώς, όπως και τις υπό εξέλιξη μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας της Ημαθίας.

Αυτή τη στιγμή, εκείνο που προέχει δεν είναι να έχουμε μία, πέντε, δέκα  ( ακόμα ) αποκλειστικότητες για την Βέροια 2017 ή όποια άλλη ομάδα που θα μπορούσε να είναι στην ίδια θέση, αλλά, να στηρίξουμε με διακριτικότητα την προσπάθεια να αναγεννηθεί και να μείνει στο χάντμπολ.

Καλή αρχή ! 



No comments