Μόγια στο greekhandball.com : '' Διψάω για παιχνίδι...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μόγια στο greekhandball.com : '' Διψάω για παιχνίδι...''

 


Ο Μόγια Φλορίδο, απολαμβάνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Και πως άλλωστε, να συνέβαινε...
Πολύ σωστά, λένε από παλιά ότι καταλαβαίνεις την αξία αυτού που έχεις, μόνο όταν κινδυνεύεις να το χάσεις ή εντέλει το χάνεις...
Και ο Μόγια ήλθε απέναντι με τον θάνατο στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πριν από μερικούς μήνες, βίωσε τον κίνδυνο να χάσει όχι μόνο το χάντμπολ αλλά τα πάντα και τώρα είναι, κυριολεκτικά, ευτυχισμένος.
Απολαμβάνει κάθε στιγμή στο γήπεδο, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την λατρεία του για το χάντμπολ αλλά και το πάθος του για την ΑΕΚ.
'' Είμαι πανέτοιμος, πολύ χαρούμενος και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ΑΕΚ '' είπε ο Μόγια στο greekhandball.com    
Πανηγύρισε τους 3 τίτλους της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν κατάφερε να έχει ενεργό συμμετοχή στο κρισιμότερο κομμάτι της περιόδου, στις τελευταίες στροφές, καθώς οι επιπτώσεις του τροχαίου ατυχήματος στην υγεία του δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπισθούν μέσα σε λίγες, μόνο, ημέρες.  
'' Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε και πάλι στο ίδιο επίπεδο στην Ελλάδα, να  πάρουμε το νταμπλ και στην Ευρώπη, φυσικά, θα κάνουμε τα πάντα για την ΑΕΚ, έστω και αν γνωρίζουμε ότι μετέχουμε σε μία περισσότερο δύσκολη διοργάνωση '' μας τόνισε ο Ισπανός παίκτης.
Στις διακοπές ήταν στο σπίτι του στην Ισπανία, δίπλα στους γονείς του οι οποίοι είχαν κατατρομάξει με την περιπέτεια του.
'' Μία νέα αρχή ...'' σχολίασε γελώντας ο Μόγια που παραδέχθηκε ότι ''  διψάει για παιχνίδι''.     

No comments