ΑΕΚ versus Ναντ και στη μέση η Μπαρτσελόνα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ versus Ναντ και στη μέση η Μπαρτσελόνα...


Συμπατριώτες, συντοπίτες  και γνώριμους από παλιά, θα βρεί ο άσος της ΑΕΚ Κριστιάν Ουγκάλντε ( στη φωτο με Μόγια και Μπουκοβίνα ) στο τουρνουά της Γκαϊα, όπου θα αντιμετωπίσει την Ναντ.

Στη γαλλική ομάδα, αγωνίζονται 3 Ισπανοί αθλητές και από αυτούς οι δύο έχουν γεννηθεί στην Βαρκελώνη, όπως και ο Ουγκάλντε.

Ο Ισπανός εξτρέμ της Ενωσης πρωτόπαιξε στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα και ήταν στέλεχος της πρώτης ομάδας από το 2004 έως το 2012, με πληθώρα διακρίσεων.

Υπήρξε συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2011-2012 με τον δεξιό εξτρέμ της Ναντ, τον 30χρονο σήμερα και επίσης Καταλανό, Νταβίντ Μπαλαγκουέρ Ρομέου, που ανήκει από το 2015 στη γαλλική ομάδα.

Αλλά, στην Μπαρτσελόνα έπαιζε και ο Βαλέρο Ριβέρα, από το 2016 έως το 2018, γέννημα θρέμμα και αυτός της Βαρκελώνης και της Ακαδημίας της Μπάρτσα.

Ισπανός, αλλά, όχι Καταλανός και δίχως σχέση με την Μπαρτσελόνα είναι και ο τρίτος συμπατριώτης του Ουγκάλντε στη Ναντ, ο Ρουμπέν Μαρσάν.

Ουσιαστικά, βεβαίως, η Ναντ έχει 4 Ισπανούς, καθώς, από αυτή την χώρα της Ιβηρικής είναι και ο προπονητής της, ο Αλμπέρτο Εντρέριος.

Την περίοδο 2001-2002, ο Εντρέριος αγωνιζόταν με την Μπαρτσελόνα, αλλά, δεν ήταν συμπαίκτης με τον Ουγκάλντε, ο οποίος τότε ήταν 15 ετών και έπαιζε στη δεύτερη ομάδα. 


No comments