Στην Γερμανία ο Σάμιος ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Γερμανία ο Σάμιος !


Στη Γερμανία θα συνεχίσει το χάντμπολ ο 19χρονος διεθνής τερματοφύλακας Σταμάτης Σάμιος, που άφησε τον Αρη Νίκαιας και την Ελλάδα για την πρόκληση της TV87 Σταντολντένχοφ, ομάδας που εδρεύει στη  Σαξονία, στην ομώνυμη κωμόπολη των 5.700 κατοίκων και παίζει στην Τρίτη Κατηγορία.

Η αποχώρηση του γκολκίπερ Ρόμπερτ Ντρέσλερ, άνοιξε τον δρόμο για τον Σάμιο, τον οποίο επέλεξε ο προπονητής του γερμανικου συλλόγου Ντομινίκ Νιεμάγερ.

Ο Σάμιος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με την νέα ομάδα του και ο Νιεμάγερ δήλωσε με ανυπόκριτο  ενθουσιασμό : 

'' Σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό το απίστευτα δύσκολο κυνήγι για τερματοφύλακα, καθώς ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά έως ότου βρούμε μία εξαιρετική περίπτωση όπως του Σάμιου, που είναι απίστευτα εργατικός, φιλόδοξος και ανυπόμονος να γνωρίσει τη νέα κατάσταση και να εξελιχθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει γρήγορες κινήσεις και αντανακλαστικά. Θεωρώ εντυπωσιακό ότι ένας τόσο νέος αθλητής έρχεται σε εμάς για να κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του. Θα τον υποστηρίξουμε στον δρόμο του και δεν θα τον αφήσουμε...ήσυχο ''.

Μαζί με τον Σάμιο, θα είναι ο Φάμπιαν Ούλριχ, ίσως ο καλύτερος γκολκίπερ στην κατηγορία, από τον οποίο ο νεαρός Ελληνας μπορεί να μάθει πολλά, σύμφωνα με τους Γερμανούς.


No comments