Πρώτος και καλύτερος ο Δούκας, κατακτητής της κορυφής στο Πανελλήνιο Παίδων με deja vu ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτος και καλύτερος ο Δούκας, κατακτητής της κορυφής στο Πανελλήνιο Παίδων με deja vu !







Ο Δούκας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, με εμφατική νίκη καθώς, κατέβαλε με 29-16 τον Αρη Νίκαιας στον αγώνα με τον οποίο έκλεισε το Final 8 στο κλειστό Δαϊς ( των εγκαταστάσεων του Δούκα ), έφθασε τους 6 πόντους στην ειδική βαθμολογία και άφησε δεύτερο με 4 βαθμούς τον Διομήδη Αργους, τρίτο τον Αρη Νίκαιας με 2 πόντους και τέταρτο, άρα και εκτός μεταλλίων, τον Αερωπό Εδεσσας, με 0 πόντους.

Παρουσίασε την πληρέστερη ομάδα ο Δούκας ( παρά τα σοβαρά προβλήματα στην προετοιμασία του και τις απουσίες, ελέω σειράς κρουσμάτων κορωνοϊού ) και δίκαια έφθασε στον τίτλο, με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο, συγχαρητήρια αξίζουν και στον Αρη Νίκαιας που έκανε το καλύτερο δυνατό έως το τέλος της διοργάνωσης, έστω και αν χρειάσθηκε να δώσει 7 ματς μέσα σε 6 ημέρες, αλλά, δεν άντεξε για μεγαλύτερη υπέρβαση.

Ηθελε νίκη ή ισοπαλία ο Δούκας, που θα έφθανε στον τίτλο, ακόμα και με ήττα με διαφορά μικρότερη από τα 6 τέρματα, αλλά, άφησε κατά μέρος τους συσχετισμούς και έπαιξε για να φθάσει με τον πειστικότερο τρόπο στην κορυφή.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έδωσε την δεύτερη θέση στον Διομήδη που ούτως ή άλλως, πάντως, ήταν στα μετάλλια μετά την πολύτιμη νίκη του επί του Αερωπού.

Από την αρχή, ήταν μπροστά στο σκορ ο Δούκας και ο Αρης Ν. αν και πάλεψε, δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει την κατάσταση που από νωρίς διαμορφώθηκε στους συσχετισμούς της συνάντησης.

Στο ημίχρονο, ο Δούκας προηγήθηκε με 15-10.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αρης Ν. έμεινε με μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του στα 15 τελευταία λεπτά.

Τα πεντάλεπτα ήταν : 3-3, 7-4, 10-5, 12-6, 13-9, 15-10 ( ημίχρονο ), 17-10, 19-12, 22-13, 25-15, 27-15, 29-16.

 ΔΟΥΚΑΣ ( Τσαβδαρίδης ) : Δερμάνης, Βασιλείου 5, Χατσατουριάν 5 , Μπατής 9, Κολεζάκης  3, Παναγιώτου 5 , Αλευρίδης , Παπαδόπουλος , Βαλκάνας 1 , Βλαχάκης , Καρακεχαγιάς, Χαριτωνίδης 1 , Μπάρκας.

ΑΡΗΣ Ν. ( Γρηγοράκης ): Ρασπίτσος , Σ.Αλωπούδης , Σουρμελίδης 1, Θ.Αλωπούδης 6 , Γρέκας , Πατσουλίνης , Τζώρτζης 3 , Ασβεστάς 1 , Γιαννόπουλος 3 , Γ.Παϊπάης , Μπακακέας , Σιμόπουλος 1 , Κλιμένκο, Καλαμπόκης 1, Κομποθέκρας, Φ.Παϊπάης .

No comments