Η 16άδα της Εθνικής Εφήβων που φεύγει για τα Σκόπια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η 16άδα της Εθνικής Εφήβων που φεύγει για τα Σκόπια


Ετοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων (U-19) γα την αναχώρηση της από την Εδεσσα το πρωϊ της Κυριακής ( 10 π.μ ), με προορισμό τα Σκόπια ( το ταξίδι θα είναι τετράωρο )  όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.

Οι διεθνείς μας προπονούνται αυτή την ώρα και μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα τους με αντίπαλο την Πολωνία (Δευτέρα, 9 Αυγούστου, 20:30) και ακολούθως τη διοργανώτρια Βόρεια Μακεδονία (Τρίτη, 10, Αυγούστου 20:30), με στόχο την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που θα της επιτρέψουν να παίξει για τις θέσεις 1-4. 

Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι Βοσνία, Ελβετία, Γεωργία και Ουκρανία. Η χώρα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά αυτόματα θα πάρει την άνοδο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, για τη συγκεκριμένη ηλικία.

Τα 16 παιδιά που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γεωργιάδη να  ταξιδέψουν στα Σκόπια, έπειτα από την ολοκλήρωση της 15θήμερης προετοιμασίας, είναι : Μπαμπατζανίδης, Κοτσιώνης, Βασιλείου, Παπαγιάννης, Παγιάτης, Ασλής, Στεφανίτσης, Γερουλάνος, Αναστασίου, Παπάζογλου, Σίνα, Αναγνωστόπουλος,  Αλεξανδρίδης,  Τζωρτζίνης, Κυριακίδης και Γιορανίδης.

Από την αρχική κλήση των 21 αθλητών, έμειναν εκτός οι Μούγιτς, Δάϊος, Μουμτζιδέλης, Σκούφας, Στανκίδης.


No comments