Οι καλύτεροι του Πανελληνίου Παίδων και η ιδανική επτάδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι καλύτεροι του Πανελληνίου Παίδων και η ιδανική επτάδα !


Ο Θεόφιλος Βάτης, μέλος του Δ.Σ. του Δούκα εδώ και 31 χρόνια, προχώρησε στην απονομή του Πρωταθλητή Δούκα, ο Δημήτρης Σταυρακάκης βράβευσε τον δεύτερο Διομήδη και ο Τάκης Μελετάκος τον τρίτο Αρη Νίκαιας. 

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναγιώτου ( Δούκας ), καλύτερος αμυντικός ο Κολεζάκης ( Δούκας ) και στην ιδανική επτάδα συμπεριλήφθησαν : 

Τερματοφύλακας Ρασπίτσος ( Αρης Νίκαιας ), αριστερός εξτρέμ Κωστούλας ( Διομήδης ), αριστερός ίντερ Χατσατουριάν ( Δούκας ), πλέϊ μέϊκερ Μουμτζιδέλης ( Αερωπός ), δεξιός εξτρέμ Μπατής ( Δούκας ), δεξιός ίντερ Χιόνης ( Διομήδης ), πίβοτ Γιαννούσης ( Αερωπός ).

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Παναγιώτης Ιατρούδης για τον MVP και τον καλύτερο αμυντικό, ο Δημήτρης Σκάρλος για τον καλύτερο τερματοφύλακα, ο Στέλιος Αλεπουδέας για τον καλύτερο αριστερό και τον καλύτερο δεξιό εξτρέμ, ο Γρηγόρης Χατσατουριάν για τον καλύτερο αριστερό ίντερ

Ο καλύτερος πλέϊ μέϊκερ και ο καλύτερος πίβοτ είχαν ήδη παραλάβει τις πλακέτες τους, καθώς, έπρεπε να αναχωρήσουν με την αποστολή της ομάδας τους.

Η βράβευση των διαιτητών έγινε από τον Κωνσταντίνο Αλεξίου.

No comments