Μπαμ με την Ρωσίδα, Βινιούκοβα, από τον ΠΑΟΚ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπαμ με την Ρωσίδα, Βινιούκοβα, από τον ΠΑΟΚ!

Το greekhandball.com είχε προαναγγείλει ήδη από τις 18/08 (δείτε εδώ) ότι το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είχε στα σκαριά μια πολύ μεγάλη μεταγραφή Ρωσίδας αθλήτριας και απόψε (28/08) ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση της 32χρονης περιφερειακής, Ναταλία Βινιούκοβα (Natalia Vinyukova), που έχει «πλούσιο» βιογραφικό. 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 αγωνιζόμενη για την Krasnodar, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2017. Επόμενος σταθμός της ήταν η πανίσχυρη Rostov-Don, με την οποία συνέλλεξε πολύτιμες εμπειρίες πρωταθλητισμού, αλλά και ευρωπαϊκών παραστάσεων, καθώς αγωνίστηκε στην κορυφαία  διασυλλογική διοργάνωση το EHF Champions League. Έπειτα πέρασε από Ιταλία, Ρουμανία και Πολωνία, για λογαριασμό ομάδων, οι οποίες πρωταγωνιστούν στα Πρωταθλήματα τους. 

Η ίδια δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σ' έναν σύλλογο ο οποίος κάνει πρωταθλητισμό και θέλει παράλληλα να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

No comments