Στην Αθήνα για το «Α. Παπασταμάτης» θα βρεθεί η Μέταλουργκ των Γάλλων αδελφών, Νιόκας και του Κροάτη, Χόρβατ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Αθήνα για το «Α. Παπασταμάτης» θα βρεθεί η Μέταλουργκ των Γάλλων αδελφών, Νιόκας και του Κροάτη, Χόρβατ

Στην Αθήνα για το τουρνουά της ΑΕΚ, «Ανδρέας Παπασταμάτης», που θα διεξαχθεί 3-5 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, συμφώνησε να βρεθεί η Μέταλουργκ.

Στην ομάδα της Β. Μακεδονίας αγωνίζονται οι δίδυμοι Γάλλοι αδελφοί (γεννημένοι στις 28 Ιουνίου του 1986) Νιόκας (Nyokas), ο Όλιβιερ και και ο Κέβιν, «βαριά» ονόματα του παγκόσμιου χάντμπολ. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και ο δεύτερος ως δεξιός ίντερ. Ο Κέβιν έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2015 στο Κατάρ, καθώς επίσης και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 στην Δανία. Από την άλλη, ο επίσης 35χρονος Όλιβιερ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο ως μέλος της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην χώρα του. 

Στην Μέταλουργκ αγωνίζεται και ο «γεμάτος» από διακρίσεις 36χρονος Κροάτης δεξιός εξτρέμ, Ζλάτκο Χόρβατ (Zlatko Horvat), που έχει κατακτήσει μετάλλια (ασημένια και χάλκινα), μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μεσογειακούς Αγώνες.

No comments