Χρυσή Ολυμπιονίκης στον ΠΑΟΚ που θα έχει 7 ξένες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρυσή Ολυμπιονίκης στον ΠΑΟΚ που θα έχει 7 ξένες !


Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ όχι μόνο φιλοδοξεί να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα, αλλά, παράλληλα ενδιαφέρεται ζωηρά και για ευρωπαϊκή διάκριση.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com  πρόκειται να ανακοινώσει 5 προσθήκες ξένων αθλητριών...
Ξεχωρίζει από αυτές τις 5 επιλογές, εκείνη της Ρωσίδας  πίβοτ που έχει να επιδείξει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, ασημένιο μετάλλιο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και 2 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ.
Ενα πολύ μεγάλο όνομα για το ευρωπαϊκό αλλά και το παγκόσμιο χάντμπολ, θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Και μαζί με αυτή την σπουδαία αθλήτρια, ακόμα 4 εξαιρετικές μονάδες, μία συμπατριώτισα της, μία Μαυροβούνια, μία Σκοπιανή αλλά και μία Βραζιλιάνα.
Ο ΠΑΟΚ, που χωρίς λόγια αλλά με έργα,  ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό και θα έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ, ξεκινά προετοιμασία  την Δευτέρα και από τις ξένες αθλήτριες που ανήκαν πέρσι στο δυναμικό του, συνεχίζουν η Νίκολιτς και η Καγιούμοβα.
Οπως είχαμε αποκαλύψει, ήταν βέβαιο ότι θα υπήρχαν μεταβολές σε σχέση με τις ξένες αθλήτριες του ΠΑΟΚ, οπότε δεν θα πρέπει να σας ξαφνιάζει το γεγονός ότι δεν ανήκουν πλέον στον Δικέφαλο οτυ Βορρά οι Στογιάνοβιτς, Μπελέσκα, Γιοβανόφσκα.   

 


No comments