«Πάλεψε» αλλά ηττήθηκε η «πληγωμένη» από τραυματισμούς ΑΕΚ απέναντι στην Ναντ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πάλεψε» αλλά ηττήθηκε η «πληγωμένη» από τραυματισμούς ΑΕΚ απέναντι στην Ναντ

Στο δεύτερο φιλικό, στο πλαίσιο του τουρνουά, στο οποίο λαμβάνει μέρος στο Πόρτο, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την γαλλική Ναντ με 29-23 (17-12 το πρώτο μέρος, 12-11 το δεύτερο μέρος). 

Η Ένωση, που βρίσκεται στην Πορτογαλία με μόλις 13 αθλητές, αγωνίστηκε χωρίς τον Μυλωνά,  (σ.σ.  έκανε ράμματα στο φρύδι του μετά από το χθεσινό ματς) ενώ ο Τζηράς έδωσε το παρόν, αγωνιζόμενος με κάκωση μετά από στραβοπάτημα επίσης στο χθεσινό παιχνίδι, ανταπεξήλθε απέναντι σε μία ομάδα, που την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ και εμφάνισε για ακόμα μία φορά θετικό πρόσωπο. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Αγωνιστήκαμε κυριολεκτικά οι μισοί εναντίον μιας ομάδας που ανήκει στις 10-15 κορυφαίες σε μπάτζετ στην Ευρώπη. Τα παιδιά έπαιξαν σαν Πρωταθλητές και ποτέ δεν σταμάτησαν να παλεύουν το παιχνίδι παρά το μικρό ρόστερ, την κούραση και την αγωνιστική ανετοιμότητα ορισμένων αθλητών. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτό το τουρνουά με μια ακόμα μάχη αν και κατανοώ την υπερβολική κόπωση ορισμένων, αφού αγωνιστήκαν 60 γεμάτα λεπτά απόψε. Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον επιστρέψουμε υγιείς, αυτό το τουρνουά θα μας έχει δυναμώσει πολύ ως ομάδα».

Αύριο (29/08, 17:00 η ώρα Ελλάδας) η αθηναϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της στο τουρνουά. 

No comments