Ανακοινώνει Ρώσο πλέι μέικερ ο Αερωπός Έδεσσας - Αναμένονται στην Ελλάδα οι τρεις ξένοι νεοαποκτηθέντες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώνει Ρώσο πλέι μέικερ ο Αερωπός Έδεσσας - Αναμένονται στην Ελλάδα οι τρεις ξένοι νεοαποκτηθέντεςΑκόμα έναν ξένο αθλητή αναμένεται να αποκτήσει ο Αερωπός Έδεσσας, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com. Πρόκειται για Ρώσο πλέι μέικερ, η μεταγραφή του οποίου θα γνωστοποιηθεί πιθανότατα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Παράλληλα, οι τρεις ξένοι νεοαποκτηθέντες και συγκεκριμένα οι Ουκρανοί, Αλεξάντροβιτς, Πετρίτσκο, καθώς επίσης και ο Λευκορώσος, Γιερμάσεβιτς, δεν έχουν αφιχθεί ακόμα στην χώρα μας. Ωστόσο, ο τελευταίος αναμένεται μεθαύριο (20/08), ενώ οι δύο πρώτοι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού δεν έχουν διευθετηθεί προς το παρόν ζητήματα σχετικά με την μετακίνησή τους στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία της ομάδας της Έδεσσας, επιπλέον, συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις και στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας (η τρέχουσα είναι η 2η) θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια. Στο πρώτο από αυτά ο Αερωπός είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ζαφειράκη Νάουσας.

No comments