Ορίστηκαν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Δράμας - Ανακοινώνονται οι δύο Σέρβοι αθλητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ορίστηκαν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Δράμας - Ανακοινώνονται οι δύο Σέρβοι αθλητές

Ορίστηκαν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Δράμας, η οποία θα αντιμετωπίσει την RK Sloboda από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο του EHF European Cup. Οι Δραμινοί θα αντιμετωπίσουν στις 11 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας (20:30 ώρα Ελλάδας) την αντίπαλό τους, καθώς επίσης και στις 18 του ίδιου μήνα (18:00 η ώρα Ελλάδας) στο «Κραχτίδης». 

Στην ομάδα της Δράμας έγινε πρόταση από την RK Sloboda να διεξαχθούν αμφότερες οι αναμετρήσεις στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ωστόσο λόγω της ιστορικότητας των παιχνιδιών για την πόλη (πρώτη φορά που ανδρική ομάδα της Δράμας θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς) και τον σύλλογο οι υπεύθυνοι των Δραμινών αρνήθηκαν, αν και θα επιβαρυνθούν με κόστη που θα απέφευγαν σε άλλη περίπτωση.

Παράλληλα, ο Μπουκαρίνοβιτς αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (19/08) από την Δράμα και ο επίσης νεοαποκτηθείς Σέρβος Νίκολιτς μεθαύριο (20/08). Το greekhandball.com είχε αποκαλύψει στις 13/08 (δείτε εδώ) ότι η Δράμα βρισκόταν στην τελική ευθεία για την ενσωμάτωσή τους στο δυναμικό της.

No comments