Η Χάποελ Ασντοντ καλεί τον Ιγκόρ Αρσιτς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Χάποελ Ασντοντ καλεί τον Ιγκόρ Αρσιτς !

 


Ο Ιγκόρ Αρσιτς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην εφετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και εύλογα κέρδισε την προσοχή ομάδων και από το εξωτερικό.

Ο ηλικίας 32 ετών τερματοφύλακας από το Κρούσεβατς της Σερβίας, αναφέρεται από πηγές στο Ισραήλ ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την ολοκλήρωση των τελικών του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την διεκδίκηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Χάποελ Ασχοντ είναι η ομάδα που περιμένει να απολαύσει τις υπηρεσίες του Αρσιτς, καθώς, επείγεται να καλύψει το κενό το οποίο έχει στη θέση του γκολκίπερ.

Ο Σέρβος προπονητής της ομάδας που τερμάτισε 3η φέτος στο Ισραήλ, Αντρέϊα Βουκόγιεβιτς, είναι στον πάγκο της εδώ και 18 μήνες και στο πρωτάθλημα της χώρας από το 2015.

Ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται, οπωσδήποτε, αξιόπιστο αντικαταστάτη του 36χρονου Τόμισλαβ Στοϊκοβιτς, ο οποίος αφήνει την Χάποελ Ασχοντ μετά από 4 υπέροχες σεζόν.

Ο έτερος Σέρβος τερματοφύλακας της ομάδας, Μίλος Ρέτζισιτς, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η Χάποελ δεν είναι...ενθουσιασμένη με την ιδέα να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Οπότε, γίνεται κατανοητό γιατί  υπήρξε σπουδή σε σχέση με τον Αρσιτς.

Παράλληλα, η Χάποελ έχει ήδη αποκτήσει τον 28χρονο διεθνή Μαυροβούνιο πλέϊ μέϊκερ Ρίστο Βούγισιτς, όπως επίσης και τον Σλοβένο εξτρέμ Ρίκο Ριβένιτσα, που έχει αγωνισθεί και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Το greekhandball.com , επικοινώνησε με τον Αρσιτς ο οποίος μας είπε ότι θα μπορέσει να μας μιλήσει μετά τους τελικούς, καθώς, όπως σχολίασε σχετικά '' πρέπει να τελειώσουμε τους τελικούς ώστε να αναφερθούμε στο μέλλον ''. 

Ο Αρσιτς έχει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην πεί πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί οτιδήποτε σχετικό με το  εάν μένει ή φεύγει.

Το ρεπορτάζ μας, όπως σημειώσαμε ήδη, βασίζεται σε πηγές από το Ισραήλ.

Μετά τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, θα υπάρξουν οι σχετικές εξελίξεις.

Το Ασχοντ είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του Ισραήλ και από αυτό διακινείται το 60% των προϊόντων που εισάγει η χώρα.

Εχει πληθυσμό 220.000 κατοίκων και από αυτούς οι 90.000 είναι Εβραίοι από την πρώην Σοβιετική Ενωση και την Ρουμανία, με λατρεία στο ποδόσφαιρο και το χάντμπολ.

No comments