Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Θρύλος Cup» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Θρύλος Cup»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Θρύλος Cup» το οποίο διοργάνωσε η Ακαδημία Χάντμπολ του Ολυμπιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» το διάστημα 26-29/6. 

Το 1ο Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΣΧΑ, του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, με τη συμμετοχή 6 ομάδων. Το τριήμερο των αγώνων οι νεαροί αθλητές του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Δούκα, του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, της Σαλαμίνας και ΑΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Όλοι οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα και στους αθλητές που συμμετείχαν μοιράστηκαν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής ενώ σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα απαραίτητα  Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Την τελευταία ημέρα των αγώνων τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης για την πολυετή προσφορά του στο Χάντμπολ.

Ο τεχνικός σύμβουλος και προπονητής της Ακαδημίας Χάντμπολ του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Με βάση την εικόνα της τελευταίας ημέρας και συζητώντας με τις υπόλοιπες ομάδες όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι οργανωτικά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έξι ομάδες έδωσαν αγώνες σε καθημερινή βάση μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας. Θέλουμε το «Θρύλος Cup» να παραμείνει και να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο. Επιδίωξη μας είναι να το διοργανώσουμε και την επόμενη χρονιά και να κάνουμε ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά».

No comments