Στο θρόνο του Δούκα.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο θρόνο του Δούκα....


Με την ίδια δοκιμασμένη επιτυχημένη «συνταγή» θα βαδίσει αγωνιστικά και τη νέα σεζόν η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ. Έχοντας στις τάξεις της νεαρούς αθλητές που οι περισσότεροι στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες της ηλικίας τους, ο Κωστής Μπούνας και οι συνεργάτες του μαζί με τους διοικούντες του τμήματος στοχεύουν στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου επενδύοντας πάντα στο μέλλον του ελληνικού χάντμπολ.

Ανδρέας Γερουλάνος, Λευτέρης Παγιάτης, Γιάννης Στεφανίτσης, Γιώργος Βούλγαρης, Νικόλας Ασλής (έχει διετές συμβόλαιο) και Φίλιππος Νικολήνταης θα συνεχίσουν να φορούν την «μπλέ» φανέλα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: «Με ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Δούκα. Ευχαριστώ το προπονητικό staff και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έχει δημιουργηθεί ένα πολλά υποσχόμενο σύνολο και με σκληρή δουλειά θεωρώ πως θα παρουσιαστεί ένας Δούκας αρκετά ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα με υψηλούς στόχους. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με πάνω απ’ όλα υγεία και χωρίς τραυματισμούς».



ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με γεμάτα γήπεδα».



ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ: «Η στιγμή αυτή είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα και θα ήθελα να την αφιερώσω στον Γιώργο Σαΐτη. Τον άνθρωπο που με καθοδήγησε και θα με καθοδηγεί  από ψηλά για όλη μου την ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την πορεία μου με την ομάδα που με ανέδειξε σαν άνθρωπο αλλά και ως αθλητή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους της ομάδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια! Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα μας προσπάθεια. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στο ιστορικό σωματείο του Δούκα. Ανυπομονώ να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν. Εύχομαι την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος χωρίς περιορισμούς!»


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΗΝΤΑΗΣ: «Είναι όμορφο ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Δούκα για δεύτερη συνεχή χρόνια. Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό πρωτάθλημα αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές προκλήσεις. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς  τραυματισμούς».



No comments