Ανακοινώθηκαν από τον Ολυμπιακό Δομπρής και Αραπακόπουλος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώθηκαν από τον Ολυμπιακό Δομπρής και Αραπακόπουλος


Όπως είχε προαναγγείλει χθες (28/07) το greekhandball.com (δείτε εδώ και εδώ), οι Μπάμπης Δομπρής, Ανδρέας Αραπακόπουλος, αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε τις δύο νέες προσθήκες του. Αμφότεροι αγωνίζονταν στην ΑΕΚ.

Ο 27χρονος διεθνής πλέι μέικερ, Δομπρής, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο είναι πάντα χαρά και τιμή για κάθε αθλητή. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας και νιώθω έτοιμος για μια απαιτητική χρονιά, στην οποία θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την άλλη, ο επίσης 27χρονος διεθνής πίβοτ, Αραπακόπουλος, που επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους, σχολίασε στο olympiacossfp.gr: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, σε μια ομάδα που έχω κατακτήσει τίτλους και έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Επανέρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και κίνητρο. Θέλω να αποδείξω φέτος για πολλούς λόγους ποιός είμαι και τι μπορώ να κάνω. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας βρει μακριά από τραυματισμούς και τον Covid και να επιστρέψει η κανονικότητα στα γήπεδα με την παρουσία του κόσμου».

No comments