Στ. Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ μπαίνει σε πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια - Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της στήριξης στην νέα αυτή πρόκληση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ μπαίνει σε πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια - Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της στήριξης στην νέα αυτή πρόκληση»



Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, παραχώρησε δηλώσεις στο greekhandball.com σχετικά με την τεράστια επιτυχία της Ένωσης, η οποία εξασφάλισε wild card και θα συμμετάσχει έτσι στους ομίλους του EHF European League. 

Ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι τεράστια η επιτυχία της ΑΕΚ, η οποία μπαίνει σε πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια. Για να πάρουμε την wild card, είχαμε την στήριξη και την αναγνώριση από τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ και από πολύ μεγάλες Ομοσπονδίες. Και αυτό είναι επίσης μία μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ. Έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της στήριξης.

Είναι μεγάλη διαφήμιση για την ΑΕΚ και για το ελληνικό χάντμπολ. Κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και προχωράμε, ώστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Οι κορυφαίοι της Ευρώπης τάχθηκαν δίπλα στην ΑΕΚ. Τιμή, αλλά και έμπρακτη αποδοχή, καταξίωση και αναγνώριση».

No comments