Φύλακας Αγγελος στον Φοίβο Συκεών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φύλακας Αγγελος στον Φοίβο Συκεών

 


Συνεχίζονται οι μεταγραφές στο Φοίβο Συκεών  με την ανακοίνωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον  Μανώλη Ιωαννίδη, που πλέον αποτελεί μέρος της ανδρικής ομάδας καθώς οι συνομιλίες των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία. 
 Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Σαουλίδη και των υπεύθυνο των ακαδημιών Ηρακλή Σιούλη. Στη συνέχεια γνωρίστηκε με το προπονητικό team και παρακολούθησε την προπόνηση των Παίδων στο πλαίσια προετοιμασίας τους για το final-8.  
Από την πλευρά της διοίκησης του Φοίβου Συκεών, τονίζεται : 
'' Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στον Φοίβο και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαστε πεπεισμένοι πως η εμπειρία καθώς και ο χαρακτήρας του, τον καθιστούν σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας και η συμβολή του στους στόχους μας θα είναι ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα''.
Kαι οι δηλώσεις του Μανώλη Ιωαννίδη :  '' Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που έρχομαι στο Φοίβο. Είναι ένα καθαρά χαντμπολικό σωματείο με εξαιρετική οργάνωση που δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη νέων αθλητών. Συζητούσαμε πολύ καιρό, αλλά νιώθω πως τώρα είναι το κατάλληλο timing για αυτή τη συνεργασία καθώς ο στρατηγικός σχεδιασμός και οι  στόχοι της ομάδας, μου δίνουν κίνητρο για τα επόμενα αθλητικά μου βήματα ''.


No comments