Δεληχρήστος και Κουκουλάς συνεχίζουν στον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεληχρήστος και Κουκουλάς συνεχίζουν στον Ολυμπιακό


Νέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι νεαροί, Θοδωρής Δεληχρήστος και Αλέξανδρος Κουκουλάς και έτσι ο 21 ετών πλέι μέικερ και ο 18χρονος δεξιός ίντερ αντίστοιχα παραμένουν στους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει τις συμφωνίες με 6 συνολικά Έλληνες παίκτες.


Ο Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για τέταρτη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού.  Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω ότι μας περιμένει μια ολοκληρωμένη σεζόν, χωρίς ξαφνικές διακοπές και όσο γίνεται πιο κοντά στην κανονικότητα. Θεωρώ πως μέσα από μεθοδική δουλειά και πλάνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς που έχουμε θέσει ως ομάδα».


Από την άλλη, ο Κουκουλάς τόνισε στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με γεμάτα γήπεδα, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

No comments