«Έδεσε» ακόμα δύο ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Έδεσε» ακόμα δύο ο Ολυμπιακός



Την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμα αθλητές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος διεθνής πίβοτ, Στέφανος Μιχαηλίδης, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, όπως επίσης και ο 21 ετών διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, Μάρκο Τερλέτσκι.


Ο πρώτος σχολίασε στο olympiacossfp.gr: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πρωτόγνωρα και περίεργα για το άθλημά μας. Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός ήταν εκεί για τους αθλητές του και μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Εύχομαι καταρχάς μια χρονιά με υγεία και επιστροφή στην κανονικότητα στα γήπεδα και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή εκεί που ανήκει».


Από την άλλη, ο Τερλέτσκι δήλωσε στην ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού.  Περάσαμε μια χρόνια με δύσκολες συνθήκες αλλά ευελπιστώ ότι φέτος θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση με επιτυχίες, μακριά από τον COVID και με υγεία πάνω από όλα».

No comments