Μυλωνάς: «Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μυλωνάς: «Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε...»

Η ΑΕΚ δεν είχε σήμερα σταθερή απόδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ (30-26), όμως κρατάει την νίκη, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο αθλητής της Ένωσης, Χρήστος Μυλωνάς.

Ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά με την απουσία του Λέμος μειώθηκαν οι επιλογές μας, σε άμυνα και επίθεση. Ο ΠΑΟΚ μας είχε κοντράρει στα ίσα στο Κύπελλο, το οποίο όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε. Σήμερα ήθελε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο, ακόμα και την νίκη, όπως είδαμε. Θεωρώ πως είχαμε αρκετά ''νεκρά'' χρονικά διαστήματα και αν και καταφέρναμε να ''χτίσουμε'' διαφορές στο σκορ, τις χάναμε. Δεν είχαμε σταθερή απόδοση και έτσι η επικράτηση δεν ήρθε εύκολα. Ωστόσο, κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε, ώστε να μπούμε στους τελικούς με το πλεονέκτημα έδρας.

Νομίζω ότι υπήρχε αρκετή νευρικότητα στην ομάδα, όχι αρκετές λύσεις και επιλογές. Eίχαμε, ακόμα, αρκετά χαμένα σουτ, κάναμε αρκετά λάθη και δεχόμασταν γκολ στην κόντρα. Αυτά μας στοίχισαν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. 

Το σημερινό ματς είχε αρκετές ομοιότητες και διαφορές σε σχέση με τον τελικό Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ πάντα παλεύει για την νίκη, ποτέ δεν τα παρατάει, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί».

No comments