Γούσιος: «Η ομάδα μου δείχνει πολύ μεγάλο μέταλλο παρά τις απουσίες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος: «Η ομάδα μου δείχνει πολύ μεγάλο μέταλλο παρά τις απουσίες»

Ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ μεγάλο μέταλλο, παρά τις απουσίες, τόνισε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Πάνος Γούσιος.

Ανέφερε: «Ήταν πάλι ένα ντέρμπι. Η ομάδα μου δείχνει πολύ μεγάλο μέταλλο παρά τις απουσίες. Χάσαμε πάλι παίκτη με κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο και ο Λιάπης είχε δύο δίλεπτα πάρα πολύ νωρίς, αλλά σταθήκαμε ανταγωνιστικοί και ήμασταν πάρα πολύ κοντά έως το τέλος. 

Προπονητικά να δούμε τα ξεκινήματα μας στο κάθε ημίχρονο, αλλά, πέρα από αυτό, οι αθλητές και οι προπονητές, οι άνθρωποι των δύο ομάδων προσπαθούν να προετοιμασθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, όλοι οι συντελεστές ενός αγώνα θα έπρεπε να έρχονται καλύτερα προετοιμασμένοι. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί είδαμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να πάμε στον τελικό, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα, ελπίζω επί ίσοις όροις. Αν δε χάναμε νωρίς τους παίκτες, θα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο μεγαλύτερες ανάσες, πιο πολλές δυνάμεις, αλλά με όλα όσα συνέβαιναν στο 50λεπτο θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά να έχουν καθαρό μυαλό».

No comments