Στο γήπεδο ξανά μετά από 13 χρόνια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο γήπεδο ξανά μετά από 13 χρόνια !


Η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022, στην Βέροια, επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από 13 χρόνια.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ Γυναικών της  Βοσνίας, γυρνά στην ενεργό δράση μετά από την απόφαση που πάρθηκε πριν από 3 μήνες.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ομάδας Ελμιρ Γκραμπσκάνοβιτς '' το χάντμπολ Γυναικών στη Βοσνία ζεί σπουδαίες στιγμές ''. 

Προπονητής της Εθνικής Γυναικών της Βοσνίας, ανέλαβε ο Ράνταν Ρόβτσανιν, ο οποίος σχολίασε : 

'' Αρχίζουμε από την αρχή...Πρέπει να δουλέψουμε ασταμάτητα, η δουλειά είναι το πιο σημαντικό...

Ο Ντάρκο Σάβιτς, διευθυντής της Μπόρατς από την Μπάνια Λούκα, ήταν εκείνος που επέμεινε περισσότερο από κάθε άλλον, ώστε να σχηματισθεί και πάλι η Εθνική Γυναικών της Βοσνίας :

'' Είναι τιμή μας ότι η θρυλική Σβετλάνα Κίτιτς, η καλύτερη αθλήτρια χάντμπολ όλων των εποχών στον κόσμο, είναι κοντά μας ώστε να μας βοηθήσει. Μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο πυλώνα προβολής όλων των Εθνικών μας ομάδων  σε όλο τον κόσμο του χάντμπολ, με το όνομα και τις γνωριμίες της. Προσφέρθηκε να μας βοηθήσει σε ότι θα μπορούσε. Ενθουσιάσθηκε με την επαναδημιουργία της Εθνικής Γυναικών και θα είναι δυνατό ατού στην προσπάθεια μας να βρούμε χορηγό, ώστε να καλύπτει τα έξοδα για να συγκεντρώνεται τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο η Εθνική μας και να προχωρήσουμε φιλόδοξα ''. 

\


No comments