Ετοιμα τα κορίτσια για την πρεμιέρα με την Βοσνία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμα τα κορίτσια για την πρεμιέρα με την Βοσνία !


Τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας είναι πανέτοιμα για την πρεμιέρα των αγώνων τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022, την Παρασκευή με την Βοσνία και η φωτογραφία τους που εξασφάλισε το greekhandball.com  είναι πριν από τη σημερινή προπόνηση στο Φιλίππειο στην Βέροια, όπου θα γίνουν και τα παιχνίδια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης μας είπε με την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο, με την ολοκλήρωση μίας κοπιαστικής ημέρας αλλά γεμάτης  από χαμόγελο, ομόνοια και καλή διάθεση για την Εθνική Γυναικών : '' Είμαστε καλά, περιμένουμε συγκρατημένα αλλά με αποφασιστικότητα τα ματς, με ομάδες που είναι στα μέτρα μας. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και θέληση και τα παιδιά έχουν και τα δύο αυτά στοιχεία. Μας βοηθά το γεγονός ότι έπαιξαν σε αγώνες στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και έτσι η Εθνική μας θα εμφανισθεί με καλύτερο ρυθμό σε σχέση με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάρτιο, όταν ακόμα υπήρχε καθολική καραντίνα και αγωνιστική απραξία. Η επιστροφή της Λαμπρίνας ( Τσάκαλου ) που ήταν τραυματίας τον Μάρτιο, θα μας βοηθήσει ασφαλώς ''.

Σήμερα, η Εθνική Γυναικών προπονήθηκε σε πλήρη σύνθεση καθώς εντάχθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι Τσάκαλου-Ζυγούρα οι οποίες παίζουν στο εξωτερικό ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε έλθει και η Κεπεσίδου.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, μετέχουν πλέον 19 αθλήτριες, καθώς, μετά την Χριστοπούλου, έμειναν εκτός και οι Μεντεσίδου-Κουτσιμανή.

Oι : Τσάκαλου (Ποντράφκα- Κροατία), Ζυγούρα (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Μ. Κεπεσίδου (Σταρτ Ελμπλαγκ- Πολωνία), Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ), Στουγιαννίδου, Αργυροπούλου, Ν. Κεπεσίδου, Μακρή, Μανιά, Ζηνωνίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Κωστοπούλου, Ζενέλι, Βασιλειάδου (Βέροια 2017), Ανδρίτσου, Μάστακα (Αναγέννηση Άρτας).

Από τις ομάδες του Ομίλου μας, η Βοσνία που επιστρέφει μετά από 13 χρόνια σε επίσημους αγώνες σε επίπεδο Εθνικής Γυναικών, είναι ερωτηματικό και θέλει προσοχή ως άγνωστος Χ ενώ η Λετονία μοιάζει βατός αντίπαλος και η Ιταλία, μάλλον, είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος ( ωστόσο, η Ελλάδα την είχε κερδίσει πριν από 2 χρόνια, με 4 γκολ διαφορά, τότε με προπονητή τον Μενέλαο Δανήλο ).

Περνά 1 ομάδα από τις 4 του Ομίλου.



No comments