Ο ΑΕΚτζής ιερέας από την Κοζάνη που βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Ένωσης, για να επισκεφθεί την ομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΑΕΚτζής ιερέας από την Κοζάνη που βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Ένωσης, για να επισκεφθεί την ομάδα

Ένας ιερέας από την Κοζάνη επισκέφθηκε την αποστολή της ΑΕΚ, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει, 7 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Κοζάνης και το ΔΑΚ Λευκόβρυσης. 

Γύρω στις 20:00, ο ιερέας, Παρασκευάς Τσενικλίδης, ο οποίος φωτογραφήθηκε τόσο με τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης, Σταμάτη Παπασταμάτη, όσο και με αθλητές των Κιτρινόμαυρων (τα στιγμιότυπα απαθανάτισε το greekhandball.com, το οποίο βρίσκεται στην Κοζάνη για το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών), πλησίασε το τραπέζι στο οποίο κάθονταν, στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, μέλη της ΑΕΚ, συστήθηκε και απευθυνόμενος προς τον κ. Παπασταμάτη εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομάδα, που έχει δημιουργήσει, το δέος του προς το πρόσωπό του και την χαρά του, που είχε την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. 

Ο ΑΕΚτζής ιερέας κατοικεί στο χωριό Δρέπανο, 6,5 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ και η εκκλησία στην οποία τελεί λειτουργίες είναι στο χωριό Χρώμιο, 36 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο της Ένωσης.

«Μην με βλέπετε με τα ράσα, είμαι ΑΕΚτζής και παρακολουθώ την ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Το χάντμπολ χάρη στον κ. Παπασταμάτη μάς δίνει πολλές χαρές και θέλησα να δω εκείνον και την ομάδα από κοντά», είπε ο ιερέας, ο οποίος κοιτούσε με θαυμασμό τον κ. Παπασταμάτη. «Εγώ δεν έχω κάμερα στο κινητό μου και γι' αυτό πήρα ένα συγγενή μου, ώστε να φωτογραφηθώ μαζί σας», πρόσθεσε ακόμα και έδωσε μάλιστα το τηλέφωνό του στον κ. Παπασταμάτη, για να μιλήσει μ' έναν φίλο του Κώστα, προς τον οποίο αυτό ήταν το δώρο, που τού έκανε για την σημερινή (21/05) γιορτή του, όπως συμπλήρωσε.

No comments