Η ΑΕΚ φορά το ευρωπαϊκό κουστούμι και στέλνει το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ φορά το ευρωπαϊκό κουστούμι και στέλνει το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση....

 

Με πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους φορείς του Δήμου Χαλκιδέων, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση των δύο τελικών της Ενωσης με την σουηδική Ισταντς, στο κλειστό της Κανήθου, την Παρασκευή και την Κυριακή.

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα και στις 8 το πρωϊ ήταν στη Χαλκίδα, ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης και ο τιμ μάνατζερ Ηλίας Χάτσικας, οι οποίοι πήγαν στο κλειστό της Κανήθου και στη συνέχεια συναντήθηκαν με την Δήμαρχο Χαλκιδέων Ελενα Βάκα και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκίδας Ελένη Αϊδίνη ενώ συνεργάσθηκαν και με τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτη Γκούνη.

‘’ Η πολύωρη συνεργασία μας με τους φορείς της Χαλκίδας ήταν ιδιαίτερα παραγωγική καθώς είναι υποδειγματικό το πνεύμα φιλοξενίας και άμεση όσο και ουσιαστική η ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα της αρμοδιότητας τους και όχι μόνον, σχετικό με την οργάνωση των τελικών, της Δημάρχου κας Βάκα, της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ κας Αϊδίνη, του Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κου Γκούνη, των εργαζομένων του Δήμου που επιδεικνύουν αντανακλαστικά και προθυμία, αλλά, ασφαλώς και της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ‘’ είπε στο greekhandball.com ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενισχύει ήδη τον φωτισμό του γηπέδου ενώ το πρωί της Πέμπτης θα είναι έτοιμο το τεραίν, με το τάραφλεξ, να δεχθεί ΑΕΚ και Ισταντς για τις προπονήσεις τους, την παραμονή του πρώτου τελικού. 

Αναφερόμενος στις αιτιάσεις που προβλήθηκαν από τον ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του για τον τελικό, όσο και σε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης Πάνου Γούσιου, ο κ. Παπαχαρτοφύλης υποστήριξε : 

‘’ Σε ώρες όπου κινητοποιούμαστε με απόλυτη συγκέντρωση στις προετοιμασίες των ευρωπαϊκών  τελικών, ώστε να τιμήσουμε όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά, πρωτίστως την πατρίδα και όλο το ελληνικό χάντμπολ, δεν περισσεύει χρόνος ή διάθεση ώστε να ασχοληθούμε διεξοδικά, όπως ίσως θα έπρεπε, με σχόλια που παραπέμπουν σε κυνήγι φαντασμάτων και άλλοθι ήττας. Στο άθλημα μας δεν υπάρχει, άλλωστε, χώρος για κάθε τύπου διχαστικές προσεγγίσεις και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα και να παρασυρθεί σε μία άνευ λόγου και ουσίας αντιπαράθεση. Η ομάδα μας πήρε μία άξια νίκη και καλό θα ήταν για τον φιναλίστ του τελικού να αναδείξει την προσπάθεια των αθλητών του αντί να ξοδεύει ενέργεια επιχειρώντας να αναγορεύσει άλλους, ως νέους ζηλωτές δόξας, σε πρωταγωνιστές. Αλλά, κρίνοντας από το γεγονός ότι η ανακοίνωση που διαβάσαμε ήταν έτοιμη ήδη με το τέλος του αγώνα, κατανοούμε ότι η μεγάλη θλίψη, έστω και αν δεν είναι βέβαιο ότι  γεννά παραφροσύνη, αναμφίβολα δημιουργεί αβάσταχτη πίκρα. Κραυγές και λάσπη για τις εντυπώσεις και μόνον. Κρίμα. Λυπηρό είναι επίσης το γεγονός ότι ένας κατά τα άλλα ελπιδοφόρος προπονητής, μπήκε στη διαδικασία να κρυφτεί πίσω από δηλώσεις κενές περιεχομένου, υποτιμώντας τη προσπάθεια των παικτών του και μικραίνοντας την ομάδα που εκπροσωπεί. Φαίνεται ότι στον φιναλίστ του Κυπέλλου περισσεύει η επιθυμία διεκδίκησης των πρωτείων στην επίδειξη οπαδισμού, έστω και δια της συκοφαντίας. Δεν πειράζει… Αυτοί που έκαναν τα πάντα για να χαλάσουν τον τελικό, τουλάχιστον, ας θυμηθούν ότι εκπροσωπούν ένα μεγάλο σύλλογο που αν μη τι άλλο πρέπει να ξέρει να χάνει ‘’.     


 


  

No comments