Τέλος από τον Ιωνικό Ν.Φ. ο Παπακώστας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος από τον Ιωνικό Ν.Φ. ο Παπακώστας


 O Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει με προπονητή τον Μάκη Παπακώστα :

'' Είμαστε στην δύσκολη θέση να σας ανακοινώσουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Μάκη Παπακώστα . 

Ο Μάκης , ένας γνήσιος “Ιωνικός” από τα σπλάχνα του συλλόγου , κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να πετύχει τους στόχους που είχαμε θέσει στον αρχικό μας σχεδιασμό . Ξεκινώντας, πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Α2 κατηγορία στην Handball Premier και έπειτα καταφέραμε τα επόμενα δυο χρόνια, μέσα από πολλές δυσκολίες, να εδραιωθούμε στην μεγάλη κατηγορία παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο χάντμπολ. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι είδαμε στα μάτια των αθλητών μας και πάλι την αγωνιστικότητα, την μαχητικότητα και την δίψα για νίκη που έχουμε στο DNA μας σαν σύλλογος ! 

Δυστυχώς όμως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Coach Παπακώστα δεν θα του επιτρέψουν να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας και εμείς οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και .... όσο κλισέ και αν ακούγεται ....”δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν....''.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Παπακώστας σχολίασε επίσης στον λογαριασμό του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : 

'' Ένας όμορφος κύκλος τριών χρόνων έφτασε στο τέλος του. Τρία χρόνια γεμάτα με  έντονες στιγμές κάποιες δυσάρεστες αλλά οι περισσότερες ευχάριστες με πολλα  χαμόγελα και αναμνησεις που θα με συντροφεύουν για πάντα. Ευχαριστώ τους Μενέλαο Δανήλο, Αντώνη Λεωνίδα, Αντώνη Αργυράκη, Τεό Γκέρτσο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Ο Ιωνικός με αυτό το παρεάκι μόνο ψηλότερα μπορεί να πάει ''.

No comments