Καλόμοιρος: «Θα θυμάμαι για πάντα το πρώτο μου τρόπαιο...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλόμοιρος: «Θα θυμάμαι για πάντα το πρώτο μου τρόπαιο...»

Ο Γιάννης Καλόμοιρος συνδύασε τα γενέθλιά του μ' ένα καθοριστικό γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν εκείνος που πέτυχε το 23-22 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΚ, στο 58:10. Ο 23χρονος αθλητής της Ένωσης, στον οποίο τα υπόλοιπα μέλη των Κιτρινόμαυρων επεφύλασσαν τούρτα έκπληξη στο ξενοδοχείο, μετά από το δείπνο, μίλησε στο greekhandball.com για το κομβικό τέρμα που σημείωσε, ενώ αγωνίστηκε στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης.

Ανέφερε: «Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου στα τελευταία λεπτά και κατάφερα να πετύχω ένα πολύ κρίσιμο γκολ στα γενέθλιά μου και απέναντι μάλιστα στον προηγούμενο προπονητή μου, στην Πυλαία, τον Παναγιώτη Γούσιο, τον οποίο αντιμετώπισα για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. 

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον Φλορίδο, τον οποίο αισθανόμαστε όλοι κοντά μας και ας μην ήταν μαζί μας για γνωστούς λόγους. 

Είναι το πρώτο μου τρόπαιο και θα το θυμάμαι για πάντα σε μία δύσκολη σεζόν, η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη συνέχεια. Πάμε για το τρεμπλ!».

No comments