Αραμπατζής: «Το κλειδί της νίκης ήταν πως μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι έως το τέλος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αραμπατζής: «Το κλειδί της νίκης ήταν πως μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι έως το τέλος»

Το κλειδί της επικράτησης της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν το γεγονός πως η Ένωση έμεινε ενωμένη και συγκεντρωμένη έως το φινάλε επεσήμανε στο greekhandball.com ο παίκτης των Κιτρινόμαυρων, Βαγγέλης Αραμπατζής.

Δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον ΠΑΟΚ, που κατέβαλε πολύ σημαντική προσπάθεια. Θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Διακόπηκε πολλές φορές το ματς και γι' αυτό ο ρυθμός μας δεν ήταν αυτός που θα θέλαμε, δεν μπορέσαμε να παίξουμε γρήγορα. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες, ακόμα, που επηρέασαν τον ρυθμό μας, καθώς επίσης και πολλές ειδικές καταστάσεις. Όλοι οι τελικοί είναι ιδιαίτεροι. Σίγουρα δεν περιμέναμε έναν εύκολο τελικό, πάντα τα ματς με τον ΠΑΟΚ, στους τελικούς, είναι παραδοσιακά δύσκολα. Σ' ένα τέτοιο ματς μπορείς να τα περιμένεις όλα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα.

Όλοι μας βοηθήσαμε, ο καθένας με τον ρόλο του. Το κλειδί της νίκης θεωρώ πως ήταν πως μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι έως το τέλος. 

Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Θα πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε πολύ σύντομα την επιτυχία και από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τους ευρωπαϊκούς τελικούς. Θα είναι δύο πολύ σημαντικά ματς για την ΑΕΚ και για το ελληνικό χάντμπολ, θα πρέπει να παίξουμε σαν να μην υπάρχει αύριο».

No comments